Full av kolhydrater

Godmorgon Sverige! Lunchtid har iofs, men men:)

Sitter och forsaker plugga med det ar lite svart eftersom det ar mycket roligare att chatta med folk dar hemma. Kul att det finns folk som rattar sig efter mina tider, haha. Det uppskattas saklart!

Har val inte hant sa jattemycket de senaste dagarna. Var pa ett alderdomshem igar och det var sa himla mysigt att traffa de aldre. De ar ju hur sota, glada och tacksamma som helst, inte bittra som vissa pensionarer hemma i Sverige. Har aven besokt ett indiskt privatsjukhus, och med tanke pa hur ofrascht det var dar undrar jag hur de vanliga sjukhusen ser ut. Lat mig slippa hamna dar...
Jag lovordade verkligen maten har i borjan, men for ett par dagar sedan hande det nagot. Trodde forst att det var kolhydraternas dag eller nagot for var middag bestor av 2 olika typer av brod, ris, potatis, makaroner, chips och ketchup. Det var lite komiskt till en borjan nar vi undrade vart tillbehoret var, halla protein liksom, men det kom inte. Tankte att det bara var tillfalligt eftersom vi fatt bra mat tidigare, men dagen efter det fick vi en liknande middag. Brod, potatismos, pasta, ris och ketchup. Nu har vi sagt till sa nu far vi iaf ordentlig mat igen...

Den sista veckan i Indien ska jag och 2 till till Kerala, och fastan Santhanam har erbjudit sig att hjalpa oss boka biljetter gar det trogt. Fragade honom for en vecka sedan och da fanns det 3 tagbiljetter kvar, men han har anda inte pallat boka dom. Sa kan det vara i ett manana manana land... Tur att det gar bussar ocksa, for Kerala blir det!

Kommentarer
Postat av: Jenlen

Åh så spännande är du ute & reser? :)

2011-04-22 @ 10:15:30
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Ally

hahaha alltså okej att kolhydrater är gott men man vill gärna ha nåt mer till?

2011-04-22 @ 10:55:00
URL: http://alexitas.se
Postat av: Carro

Haha, nemen guud, fick ni inget kött eller nåt? :P

2011-04-22 @ 13:52:59
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Evelina

Ojoj, mycket kolhydrater med andra ord ;p Inget bra land att åka till om man går efter LCHF-dieten.

2011-04-22 @ 20:43:22
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Matildaz

låter härligt med utomlandsresa :D

2011-04-23 @ 10:26:08
URL: http://matildaz.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Kan tänka mig att det är väldigt försvenskad mat vi får på indiska restauranger här. Kul att prova på riktig även om det verkar vara mest kolhydrater haha.

Hur länge är ni kvar? :)

2011-04-24 @ 16:42:53
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Ingrid

usch, trist med sjukhusen! Kan tänka mej att det är lite sämre ställt med vården i Indien? Haha bara kolhydrater? Skumt! :P Hoppas du har det bra annars!

2011-04-25 @ 09:33:27
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Jessi

Blir bara "lite" avis! ;)

2011-04-26 @ 17:38:34
URL: http://jessiklein.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0