Update

Har kommer lite uppdatering. Allt ar fortfarande toppen har i Indien, kommer in i det indiska livet mer och mer for varje dag som gar. Igar var vi pa ett rehabiliteringscenter for indiska kvinnor vilket var jattespannande. De var jatteduktiga som kunde vava, sy klader och flata vaskor osv utan att kunna se. Jag ar sa imponerad! Dessutom sag vi en indisk albino, det var lite ovantat men intressant, haha. Lite senare akte vi in till stan for att besoka ett tempel. 400 trappsteg men det var sa vart det med tanke pa utsikten over Trichy.
Forutom detta har vi besokt 2 olika skolor och ett dagis, och som vanligt blev barnen jatteglada over att se ett par svenskar. Jag tycker att de indiska skolsystemet ar jatteroligt, innan forsta lektionen borjar ska varje klass marschera som en arme ut pa skolgarden till musik, och sedan stalla upp sig pa led for att be. Att se 3-aringar gora det var valdigt sott! Sen fick barnen sjunga for oss och vi fick aven nojet (?) att sjunga for dom. Det blev Sma grodorna och Imse vimse spindel, med rorelser och allt, och barnen holl pa att skratta ihjal sig.
Sen berattade jag ju i mitt tidigare inlagg att trafiken har ar galen. Det drojde inte ens en vecka innan man fick vara med om den forsta olyckan, namligen en hund som blev overkord. Och hur gor man da? Jo man aker vidare och later hunden ligga kvar pa vagen halvdod och lidande. Fy fan vad daligt jag madde over det...

Maten ar fortfarande supergod och haromdagen fick vi faktiskt svenska pannkakor till middag. Vad gott det var med lite svenskt mitt i allt indisk stark mat! Fick dessutom nan-brod igar, vilket smakar helt annorlunda har an vad det gor i Sverige. I Indien ar de mycket godare, hehe.

Planerna for de narmsta dagarna ar maaanga. Imorgon ska vi ex upp klockan 6 pa morgonen for att ga pa ett indiskt yogapass, och efter det blir det besok pa ett center for cp-skadade barn. Dessutom ska vi besoka ytterligare ett tempel, namligen Asiens nast storsta sa det blir haftigt. Pa lordag morgon blir det ocksa tidig uppgang for da ska vi ivag pa marknad dar man verkligen far uppleva ALLT. Det enda jag tanker skippa ar slakten av getterna, det ar nagot jag absolut inte vill se. Annars ska det bli kul att fa se en indisk marknad!

Som ni ser, allting ar kul och spannande har. Inget daligt har hant, det kanns som om man har fullt upp hela tiden och man far sa manga nya intryck varje dag. Vara flygtider hem har dock blivit andrade, vilket innebar att vi missar flighten Stockholm-Umea. Det suger saklart eftersom man inte kan gora sa mycket nar man befinner sig har, men i varsta fall far vi val kopa en ny biljett. Saker och ting loser sig alltid.

Om en stund ska vi ta en tuk-tuk tillbaka tillbaka till huset, och sen blir det en lugn kvall!


Kommentarer
Postat av: Carro

Oj vad mycket ni hunnit med!! Häftigt!! Jag hade också velat vara med om en sån resa! :)

2011-04-07 @ 12:48:09
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Wow det låter verkligen som att du har fullt upp i Indien! Vilken härlig erfarenhet! :D

2011-04-07 @ 12:53:30
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: N I L M A

Just maten hade jag gärna upplevt :)



SV: Ja, gör det!

2011-04-07 @ 13:10:36
URL: http://www.nilma.se
Postat av: ARTEP

Avis man blir!

2011-04-08 @ 17:37:33
URL: http://arteps.blogg.se/
Postat av: Dennis

Åh så spännande med marknaden! Påminner lite om Kina med trafiken, det är helt stört egentligen hur folk kör utan regler....får en att tänka att sverige är ett jävligt tryggt land :P

2011-04-12 @ 15:50:13
URL: http://withyen.blogg.se/
Postat av: Gardsara

Very useful information. Thank you!

2011-10-14 @ 11:38:24
URL: http://gardsara.bloghandler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0