Bye bye babes



Nu kära vänner ska jag bege mig hem och packa klart det sista. Imorgon kväll går flyget först till London, och efter 16 timmar där bär det vidare till Sri Lanka och sedan Indien. Adios!


Ohlala!

Jag kom hem med en ny bikini idag! Kan tänka mig att den är snygg när man blivit lite solbränd=) Från H&M.



Och så har jag myst med Sussie förstås:)


Love is in the air



Det vi två har är något av det absolut finaste jag vet ♥


Nu ser vi framåt!

Freedom! Äntligen är tentorna gjorda. Jag tycker att den kvantitativa delen gick bra, den borde jag klara, men när det gäller den kvalitativa tentan är jag osäker. Kanske gick det vägen, kanske inte. Vi får se.



Nu väntar en veckas ledighet i Stockholm! Det ska bli så skönt att vila upp sig hemma och få se ett par bekanta ansikten igen.
Eftersom jag lämnar datorn här i Umeå vet jag inte när jag kommer blogga igen. Det kommer säkert komma upp ett eller annat inlägg innan jag åker till Indien, men hur bloggandet kommer se ut när jag befinner mig där återstår att se. Vet inte vad jag kommer ha för möjligheter där jag ska bo, men självklart kommer jag göra mitt bästa för att uppdatera er här hemma i Sverige. Om inte annat får ni en lååång redogörelse när jag kommer hem igen i mitten av maj=)

Nu ska jag packa klart det sista och sedan vänta på att klockan ska bli 4 så jag kan börja bege mig mot flygplatsen. Puss kram hej!


Surströmming

I BB förra veckan tvingades ju några av deltagarna äta surströmming, och det var inte så populärt haha. Jag höll på att garva ihjäl mig för jag förstår att dom inte klarade av det.



Jag provade äta surströmming för första och sista gången i höstas, och det var så fruktansvärt äckligt och vidrigt så det finns inte. Lukten är åt helvete, ni som känt den vet vad jag pratar om och ni andra kan bara försöka föreställa er den vidrigaste odören i världen som sätter sig fast i både kläder och hud. Folk sa till mig att den där surfisken inte smakar som den luktar, men jag håller inte med för fem öre. Surströmming både luktar och smakar apa.

Jag är faktiskt glad att jag provsmakat, men det kommer aldrig ske igen. Aldrig aldrig aldrig.


Heart and moon

Jag brukar få många frågor om min tatuering som jag har på handleden, både här på bloggen och ute in "the real life".



Min tatuering består av ett hjärta och en halvmåne. Hittade själva idén på internet men designade om den lite så den skulle passa mig. Jag ville ha något som symboliserade mig, något som bara jag och ingen annan har. Något eget, något speciellt.

Jag är otroligt stolt över min tatuering och ångrar inte en dag att jag gjorde den. Den är verkligen jag.


Söndagsplugg



Nytränad! Nu blir det plugg=)


Allting går om man vill

Oddsen talade emot mig, men det blev inte pannkaka av alltihop...



... det blev till och med flera pannkakor! Jag lyckades trots en halv stekspade;)


Varning för tinnitus

Efter en incidens imorse vet jag nu att min brandvarnare fungerar. Skulle laga mat varpå det började ryka så pass mycket att larmet gick igång. Fick inte tyst på varnaren heller, trots att jag stod och fläktade undan oset och öppnade fönstret. För att få tyst på oljudet fick jag till slut ta ur batteriet. Förlåt alla grannar att jag ställde till med ett sådant oväsen så tidigt imorse. Vi låtsas att det inte var jag.



Nu tänkte jag steka pannkakor till middag, vi får se hur bra det går med tanke på att min stekspade halvt om halvt smälte sönder imorse. När brandvarnaren började tjuta slängde jag bara ifrån mig stekspaden varpå den hamnade mitt på den varma plattan och började "koka". Så det kan gå, haha;)


Rena rama grekiskan

Blablablablabla. Blabla. Blaaa.



Efterlyser föreläsningar på svenska tack. Så man förstår.


Myspys



Om exakt en vecka får jag sova bredvid den här myskillen igen ♥


Stor skillnad, haha:)

Varför är det skillnad på makaroner och makaroner egentligen? Seriöst, det ÄR ju det! Fjärilsmakaroner och spiraler is the shit, de här vanliga krumelurerna är alldeles för tråkiga. Det ska vara roligt att äta:)



Sorry för ett helt orelevant och stört inlägg, men jag är så himla trött om man nu kan skylla på det;) Klockan ringde 7 och i hela dagen kommer bestå av hemmastudier. Måste proppa in ännu mer vetenskap i hjärnan, men en sak är iaf positiv. Jag har lärt mig räkna ut kvartilavstånd och äntligen förstått innebörden av chi2-test! Eller ja... Någorlunda. Trodde väl aldrig att jag skulle behöva sitta och räkna matte på socionomprogrammet, men det är tydligen det man får räkna med om man väljer en akademisk utbildning.

Nu blir det grötfrukost och träning och sen ska jag sätta igång!


The notebook

Här har ni en av mina favoritfilmer. Tycker den är så himla mysig och träffar en rakt i hjärtat!



Om ni liksom jag är svaga för romantiska filmer får ni inte missa denna. Det är så fint att se hur stark kärleken kan vara mellan vissa par, hur den överlever både med- och motgångar. Tror det är det som kallas true love.


Blivande mamsen

Tänk att min fina vän snart blir mamma! Det känns såklart lite dumt att jag inte får se hennes mage växa då vi befinner oss 65 mil ifrån varandra, och eftersom barnet kommer i slutet av maj kommer vi förmodligen ses först när bebisen är utploppad.



De glada partydagarna ser ut att vara över;) Dags för en ny era!


Välkommen till min vardag

De här nissarna har huserat utanför mitt fönster större delen av dagen. Vid 9 - tiden imorse hörde jag att det började spelas musik och skrålas för fullt och när jag tittade ut genom fönstret fick jag syn på de här figurerna som satt och drack öl och... Ja, det vetefan vad de gjorde egentligen.



När jag kom hem från skolan i eftermiddags satt gänget fortfarande kvar. Skrål och hööög musik - det är vad jag har fått stå ut med hela eftermiddagen. Studiero? Njaaa...


RSS 2.0