Die Welle

Under förmiddagen såg vi en tysk film i skolan som handlar om ledarskap och det väckte nog en del tankar hos oss alla. Jag gillar att se hur man kan utöva vissa ledarskap i praktiken, då är det lättare för mig att förstå konsekvenserna av ledarens handlingar. Filmen vi såg handlade om en lärare som agerade som Hitler och därmed hjärntvättade hela klassen omedvetet. Det slutade inte så bra...

Kom hem för en stund sedan och är helt dyblöt. Fasen vad det regnat de senaste dagarna! Hade paraply idag, men det hjälpte inte alls. Regnet upphör ju aldrig heller, det känns som om vädergudarna där uppe prickar in precis när jag ska gå ut, och så fort jag kommer in blir det ett litet uppehåll tills det är dags att gå ut igen. Snacka om att jävlas.

Såhär såg jag ut innan jag gick ut imorse;)


Väl hemma hade jag fått ett paket. Beställde sjätte säsongen av Grey´s Anatomy häromdagen och idag kom boxen:)



Nu blir det fruktstund och webb -TV för att ta igen gårdagens missade avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och Ensam mamma söker!


Kommentarer
Postat av: Lina S

Har regnat väldigt mycket senaste dagarna :(

2011-09-13 @ 14:15:17
URL: http://linastrandh.se
Postat av: Carro

jag såg den filmen på en tyskalektion för några år sedan, fick den i tankarna o såg om den för några månader sedan bara, helt sjukt! (eller om de va uppdateringen jag såg nu.. kommer inte ihåg.. finns flera st typ likadana)

2011-09-13 @ 15:02:05
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: caiza

Svenska hollywoodfruar är bra! :D

2011-09-13 @ 16:44:35
URL: http://caizawidin.blogg.se/
Postat av: Sadia

vilken fin sjal!

2011-09-13 @ 19:32:05
URL: http://sadia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0