First class ticket

Sista veckan i Indien åkte jag, Fanny och Malin till Kerala för semester. Efter att ha varit hårt hållna i över 5 veckor var det nu dags att stå på egna ben och klara oss själva. Till att börja med skulle vi ta nattåget till Cochin, men det tåget höll vi på att missa tack vare Santhanam som skulle skjutsa oss dit. Att vara ute i god tid var aldrig riktigt hans grej och jag var superstressad när vi sprang på stationen för att hinna med tåget. Vi hann precis gå på innan det var dags att åka så där hade vi tur.

Indiska tåg är lååånga.

Vi åkte första klass och här ser ni hur första klass ser ut i Indien. Kanske inte så superfräscht men vi fick i alla fall en egen kupé;)



Tågresan till Cochin tog ca 13 timmar, men det blev inte så mycket sömn på tåget. Det skumpade rejält så vi var väl inte direkt pigga när vi väl kom fram. Först var det meningen att vi skulle stanna en dag i Cochin men det blev aldrig så utan vi beslutade oss för att åka vidare direkt till Alleppey för att åka backwater. Tågresan dit tog ca 3 timmar och det kostade oss 50 öre. Så sjukt billigt! Levde verkligen som en drottning under veckan i Kerala, tror jag gjorde av med drygt 1000 svenska kronor totalt och i den kostnaden ingick allt. Mat (frukost, lunch och middag på restaurang), hotell, resor, shopping m.m. Vill man leva billigt ska man åka till Indien.

Trötta tjejer på tåget mot Alleppey.


Väl framme var det dags att åka till hamnen för att hitta en båt som passade oss och det tog ett tag. Men när allt väl var ordnat väntade en fantastisk upplevelse, men mer om det sen:)


Kommentarer
Postat av: anna

ska bli kul att läsa mer om veckan sen! sjukt billig resa dock, haha ;)

2011-09-12 @ 19:32:38
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Carro

gött att ni fick egen kupé iaf!

2011-09-12 @ 19:57:58
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Annika

HAhahaaha va underbart äventyr!

2011-09-12 @ 20:15:52
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0