Grevens återkomst

Det är väl ingen som kunnat missa att årets julkalender uppmanar till ockultism. Seriöst… Är folk helt dumma i huvudet eller? Detta måste vara något av det löjligaste jag hört på länge. Folk har i åratal sagt att Mysteriet på Greveholm är tidernas bästa julkalender och sen när det väl kommer en uppföljning på denna klassiker börjar folk klaga? Så typiskt svenskar. Finns det inget att gnälla över så hittar man något.
 

 

Jag tycker att det komiska i situationen är att de föräldrar som klagar har dubbelmoral och säger emot sig själva. Föräldrar är exempelvis rädda för att deras barn ska börja leka anden i glaset men tycker det är helt okej att läsa böcker för dom om typ lilla spöket Laban. Dessutom vill föräldrarna att barnen ska tro på jultomten. Har jag fel nu, men är inte det också fiktivt eftersom inget av det existerar i verkligheten?

 

I´m just sayin´. Kände bara för att spy lite galla. Som jag sa, har man inget att gnälla över så går det alltid att hitta något;)


Kommentarer
Postat av: snie.blogg.se

varför orkar folk hålla på?! har tydligen inget bättre för sig..

va SKÖNT det låter med jullov, ska vi byta? ;)

2012-12-14 @ 09:32:02
URL: http://snie.blogg.se/
Postat av: Johan

Jag tycker det är töntigt. Jag var skeptiskt innan julkalendern startade, en tvåa blir ju sällan lyckad, men jag tycker faktiskt de har lyckats riktigt bra med denna. Den är väl inte i klass med den gamla klassiska, men helt klart godkänd och jag, som inte har tittat på någon julkalender på hur många år som helst, tycker faktiskt den är bra :)

SV: Ja, det hoppas jag med! Totalt sett har vi ändå gått framåt rejält nu det här senaste året och jag hoppas att 2013 kan bli lika framgångsrikt och att utvecklingskurvan fortsätter att peka uppåt :)

2012-12-14 @ 11:27:23
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: carro

Håller med helt o hållet:) Ärligt talat vad folk gnäller...är det inte de ena så är det de andra!! Tycker våran adventskalender är bra, är det så att föräldrar tycker den är olämplig så kan de la gå ut o leka den stunden eller stänga av tn:n ;) haha!!!

2012-12-14 @ 11:30:12
URL: http://frokenehn.blogg.se
Postat av: zaida

har faktiskt inte sätt ett enda avsnitt på varken den finska eller den svenska julkalendern i år, pinsamt..

2012-12-14 @ 12:36:12
URL: http://zaida.devote.se/
Postat av: Dragana

Jag tittar inte på julkalendern alls, men det är så jäkla löjligt vad folk nojar sig över inget alls!

2012-12-14 @ 14:22:46
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Jos

Den är ju så mysig!

2012-12-14 @ 17:57:30
URL: http://dysenius.bloppfashion.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0