Femkamp

Idag har jag skrattat så mycket så jag nästan kissat på mig. Morgonen började med ett studiebesök på Svedmyragruppen där jag mötte upp ett par andra praktikanter, och efter det bar det iväg för att träffa Vitan - gänget och göra upp i en femkamp. Det var en rolig sådan också, och grejerna vi fick göra kommer jag nog leva på länge.



Femkampen bestod av gokart, segwayåkning, bullride, sumobrottning och luftgevär. Känner mig oerhört stel i kroppen just nu vilket jag misstänker är från bullridern, ni vet en sån där tjur man ska försöka sitta kvar på så länge man kan. Eftersom man bara fick hålla i sig med en hand använde jag resten av kroppen och försökte följa med i alla moves tjuren gjorde, därav har jag rört mig på ett sätt jag kanske inte är så van vid, haha. Men kul var det! 

Dagen avslutades med ett besök på Max och nu är jag helt död. Har tvingats vara på alerten hela dagen och det känner jag av nu;) 


Bustrollen



Morgonbus i sängen:)


Snälla våren, var här för att stanna!



Ännu mer vårkänslor!


Glossy box

Min pappa jobbar på Operan och eftersom Grammisgalan gick av stapeln där i år fick han med sig en present till mig som blev över därifrån. Guld.



Det är ju dyra och fina produkter! Ännu mer guld.


My love



Så otroligt mycket kärlek ♥


Ljuva 70 - tal!

Mamma och pappa upp i dagen...? Eller...?;)



Alltid svårt att se sånt själv. Men jag gillar mina föräldrars stil. Eller nåt, hehe;)


AW

Igår var det full rulle från början till slut, därav inget bloggande. Eftersom chefen fyllde år igår och jag idag firades vi lite på lunchen med sång, partyhattar, tårta osv. Trevligt. När arbetsdagen var slut blev det after work, först lite vin på jobbet och sen gick vi vidare. Mycket trevligt det också!



Tog det ganska lugnt igår så jag mår bra idag. Vore inge kul att va bakis på sin födelsedag;) Hur mycket jag fyller? Schhh...


Sugen



Tror jag behöver släppa loss ordentligt snart;)


Med lite tur så!



Det här kan bli en bra dag:)


Det ska vara svart och starkt...

Jag föredrar svart kaffe, men när jag flyttade till Umeå började jag tillsätta mjölk. Jag påverkades helt klart av studentlivet eftersom var och varannan människa där dricker mjölk i kaffet. Hade en period där ett tag då jag drack svart kaffe i Stockholm och med mjölk i Umeå, helt enkelt två skilda liv beroende på vilken stad jag var i. Sjukt va? Numera dricker jag bara svart kaffe, ju starkare desto bättre!



Det kommer nog inte bli så mycket bloggande idag eftersom jag ska iväg på en del grejer, men man vet aldrig om det dyker upp ett bloggtillfälle=) Ha en trevlig lördag!


En frusen tjej

Brrr va kallt det är ute nu! Idag körde jag på både långkallingar, jeans och knästrumpor men det hjälpte inte ett dugg. Sen är jag en sån där person som fryser hela tiden också, så det hör väl också till saken;)



Förutom att ha hackat tänder har jag under dagen käkat lunch på stan samt varit vid hovrätten för att närvara vid en rättegång. En ganska soft praktikdag=)


RSS 2.0