Blandade känslor

Va dålig jag är. Skulle ju ha packat idag men har ändå inte tagit mig tid till det. Nu under kvällen har vi haft middagsbesök så av den anledningen är min väska tom just nu. Och istället för att packa sitter jag framför datorn. Detta är mig i ett nötskal!
 
 
Det här blir det sista inlägget jag skriver innan vi sticker imorgon bitti. Vad gäller Norge - resan så ser jag både fram emot det och inte. Självklart ska det bli mysigt att träffa släkten och få andas lite norsk luft. Sen saknar jag såklart alltid den norska maten som man inte kan få tag på här i Sverige;) Men samtidigt kommer resan blir jobbig. Något säger mig att detta kan bli sista gången jag träffar mina morföräldrar. Jag har egentligen haft den känslan i flera år nu, men med tanke på vad som hänt den sista tiden (och som jag definitivt inte kommer dela med mig av på bloggen) så känns det tungt. För tänk om...
 
Jag ska försöka koppla bort de tankarna de närmaste dagarna och istället njuta av den tiden vi har tillsammans. Vi hörs snart igen!

Lite elefantsnack

Tänk om jag kunde ha samma jobb som den här elefanten, ta emot pengar från främlingar och sen tacka på mitt eget sätt. Efter mitt möte med denna elefant fick jag ett nytt favoritdjur. Har aldrig sett elefanter som mysiga förut, men det är dom ju=)
 
 
Vilket svammel såhär på morgonkvisten. Jag kanske inte har vaknat riktigt ännu och därför är lite flummig;)

Today is a good day

I vanlig ordning har jag börjat min dag med motion. Tanken var att jag skulle jogga men jag har ont i magmusklerna efter gårdagens träning så det blev lite för jobbigt att springa med värkande mage. Därför blev det en PW istället, men det var lika härligt det!
 
 
 
Nu sitter jag och äter min blåbärsgröt som jag nämnde igår. Smarrigt värre, och så fort jag är klar ska jag in till stan en sväng. Först måste jag handla några nödvändigheter och när jag är klar ska jag möta upp en kompis för lunch och promenad på Djurgården. Detta kan bli en bra dag=)

Resö 2012

Här kommer en bildbomb från Resö!
 
Mys i solen i trädgården.
 
Lunch bestående av räkor på stranden.
 
Morgonpromenad.
 
 
Fick besök av mina morföräldrar en dag!
 
 
Grillat är godast på sommaren!
 
 Provade på fiskelyckan.
 
 
 
Var på en minnesceremoni i Fjällbacka kyrka på årsdagen av det som hände i Oslo/Utöya. För er som inte vet det är ju min släkt från Norge, så därför kändes det extra jobbigt.
 
 
 Som ni ser har jag haft det toppen och längtar redan tills nästa sommar då jag får åka till Resö igen=)

Så var det dags!

Nu är det snart dags för mig att åka till västkusten och mitt sommarparadis. Först blir det en sväng till Göteborg och sen vidare upp till Resö!
 
 
 
Jag kommer ha en datorfri vecka så vi hörs när jag kommer hem igen:) Puss kram hej!

Grym kväll!

Gårdagen var grym! När jag slutade jobba kom Joel och hämtade upp mig och sen åkte vi till hans mansion dit även resten av gänget kom så småningom. Det var verkligen jättetrevligt att umgås med mina kollegor och det var kul att typ alla kunde komma också med tanke på att det är mitt i semestern. Helt klart superlyckat och här kommer ett par bilder från när vi grillade;)
 
9 kg potatis till typ 12 pers, haha.
 
 
 
Nu är det dags att göra mig klar för jobb. När jag slutar ska jag bege mig ut på lite galenheter igen:)

Värsta sommarplågan

Vilken sommarplåga är den värsta enligt er?
 
 
Personligen tycker jag att skavsår är en av de vidrigaste sommarplågorna. Det är hemskt! När jag var ute för drygt en månad sen hade jag nya skor på mig och fick såklart skavsår vilket nästan förstörde hela kvällen eftersom det enda jag kunde tänka på var hur ont jag hade. Jag brukar alltid försöka gå in nya skor men det hjälper inte. Man får helt enkelt vänja sig vid att varje par skor ger skavsår till en början, tråkigt men sant.
 
Nu är arbetsdagen avklarad och jag har bara 3 kvar. Imorgon har jag ett monsterpass och jobbar 7-18, men efter det ska jag umgås med mina kära arbetskamrater så jag har iaf något att se fram emot. Det blir middag och utgång men jag ska förmodligen bara vara med på middagen eftersom jag jobbar på lördagen. Så är iaf tanken, jag kanske tänker annorlunda efter ett par öl, haha.

The skunkeaters

Min dag har spenderats med Malin och det har varit så trevligt så. Det blev en hel del prat om gamla minnen och därmed en hel del skratt. Oj vad mycket vi har varit med om i våra dagar, haha. Ungdomsåren var en enda stor fest!
 
Bild från Ayia Napa 2004.
 
Kärlek!

Generation fett

Jag har kollat på det gamla programmet Generation Fett som gick på TV3 för ett par år sedan men som man kan se på webben. Oh my good säger jag bara, jag kommer aldrig sluta förundras över USA och den blandingen av feta och skinny människor som finns där. I vissa delstater kan man knappt få tag på annat än friterad mat medan människorna i andra knappt äter något fett alls och sägs vara de mest hälsomedvetna i världen.
 
 
Något som förundrar mig mest är fenomenet squashing. Det går ut på att feta kvinnor (i 300-kilosklassen) sätter sig på smala män och hoppar lite. Detta är tydligen en stor njutning för vissa män, att få se de här kvinnornas fett när de guppar. Jag smäller av. Nog för att det finns fetischer hit och dit, men fy fan vad äckligt.
Skulle egentligen kunna skriva hur mycket som helst om detta, det är ganska intressant att se och höra folk berätta om hur deras mål är att bli världens fetaste, att de faktiskt vill bli större än vad de redan är. Dessutom är det kul och höra hur vissa smala män talar öppet om hur mycket de älskar feta kvinnor, hur de njuter av att ta hand om sina kvinnors feta kroppar med allt vad det innebär. Tvättning, toalettbesök osv. Och de tänder på det och älskar de där valkarna.
 
Jag har bara sett första säsongen än så länge och är bra nyfiken på andra! Lär väl bara sitta och gapa när jag påbörjar den säsongen också, haha.

RSS 2.0