Rainbow

 
Efter en hel dags ihärdigt regnande lyser nu en regnbåge upp himlen där jag bor. Man kanske borde bege sig ut och leta efter en skatt?!

Cocoo

Gosh vilka underbara örhängen! De finns att köpa här och kostar 245 kronor. Det finns ett par färger att välja bland vilket gör det svårt att bestämma sig, jag vill ju ha alla! Men mitt hjärta klappar nog lite extra för de rosa.... Såklart.
 
 
 
 
Efter en skön helg är det nu dags för skola igen. Jag har startat dagen med ett styrkepass och ska snart bege mig till plugget för en föreläsning i kvantitativ metod. Det är precis lika ointressant som det låter.

Dubbla sockor

 
Det börjar bli kallt nu...

En nostalgitripp tillbaka till barndomen

 
Några av de barnprogram jag aldrig kommer glömma!

Min nya kompis

Jag har fått en ny granne i form av en liten kisse. Första gången jag såg katten trodde jag det var en kattunge som rymt eftersom han/hon är så extremt liten, men eftersom den har halsband gissar jag att det finns en ägare!
 
 
 
 
Detta är ett riktigt charmtroll som brukar möta mig när jag kommer hem från skolan. Då pratar vi och gosar lite, jätte mysigt! Vi har blivit riktiga homies:)

Det var på tiden

För ett par dagar sedan fick jag reda på att det nu är bestämt att Ikea äntligen ska öppna i Umeå. Det är inte en dag försent, ibland verkar vissa affärer glömma norra Sverige... Närmaste Ikea ligger i Sundsvall (vilket jag har för mig är det nordligaste Ikea-varuhuset), och det är drygt 27 mil från Umeå. Det blir en lång resa om man vill åka och shoppa, så att de ska öppna här är väldigt populärt och efterlängtat. Jag får i och för sig inte ta del av det för allt lär väl vara klart efter att jag är klar med mina studier, but still!
 
 
Strax blir det skola och en föreläsning om diskursanalys. Och vad gäller plugget igår kväll kan jag meddela att jag faktiskt kommit så långt att jag hittat en avhandling som jag ska granska inför min hemtenta! Om det faktiskt blir den avhandlingen vet jag inte säkert ännu för den är drygt 250 sidor lång och jag har inte orkat läsa den ännu, men oavsett har jag kommit en bit på vägen.

Sötast på jorden

Åh vad jag saknar min lilla plutt. Enligt mamma går hon runt och jämrar sig och går till dörren så fort hon hör porten öppnas, så hon verkar inte ha glömt bort mig. Gullet!
 
 
Det är egentligen helt galet hur nära man kan komma sina djur. Sussie är både min dotter, lillasyster och bästa vän, haha. Ni som själva har djur kanske förstår mig... Hoppas jag:)  Men det är väl så med husdjur, en gränslös kärlek ♥

Äckliga människa!

Eftersom jag hört det pratas så mycket om mannen som rånade och sen lämnade en småbarnspappa medvetslös på tunnelbanespåret har jag nu kollat på veckans avsnitt av Efterlyst för att få bättre insikt i det hela. Vad är det för helvetes jävla idiot som kan göra något så omänskligt? Helt iskallt bara titta på när mannen ramlar ner på spåret, hoppa ner där han ligger, råna honom och bara dra därifrån med vetskapen om att tåget kommer? Fy fan vad ovärdigt. Jag blir alldeles stum, något så rått och hänsynslöst!
 
 
Det här inlägget rymmer många svordomar, men med all rätt. Tur att det finns så många bilder på fuckfacet så det finns stora förhoppningar att han åker fast. Och den dagen han gör det säger jag som Hasse Aro, du är så jävla körd.

Closer

Här kommer några fler bilder från fotosessionen!




 
 
 

Tretti+


Vad glad jag blev när jag hittade den här tidningen i mitt postfack! Särskilt med tanke på att det är tre och ett halvt år kvar tills jag fyller 30...

Min dag i rampljuset

När Fredrik var här i helgen hade vi en fotosession då jag fick agera modell. Det togs närmare 300 bilder och här är en del av dom!
 

Yoga kanske?

Jag är lite sugen på att testa en ny träningsform, men vet inte vad det skulle kunna vara. Jag är inte en person som gillar att gå på olika pass eftersom träning för mig innebär en stund då jag bara fokuserar på mig själv och det kan jag inte göra om jag har andra människor omkring mig. Det är en möjlighet för mig att få egentid, tänka, reflektera och få ur mig eventuella aggressioner. Därför ägnar jag mig mycket åt löpning, powerwalks, funktionell träning och styrkepass på hemmaplan.
 
 
 
Det som är viktigt för mig vid träning är att jag tar ut mig riktigt ordentligt. Ett bra pass för mig innebär att jag svettas och får upp pulsen samt som jag utmanar mig själv. Jag vill känna mig riktigt slut efter ett träningspass, då känner jag att jag gjort bra ifrån mig. Eftersom jag älskar explosiv träning har yoga aldrig varit något för mig, men nu börjar jag bli sugen på att testa. Det finns ju flera olika varianter av yoga och det som lockar mig mest är bikram. Det kan alltid vara värt att testa, gillar jag det inte behöver jag ju inte fortsätta. Dessutom tror jag yoga kan vara bra för mig eftersom jag kan träna ganska hårt i övrigt, då kan det vara bra för kroppen med lite "mjukare" övningar. Jag tror mina leder skulle älska det... 
 
Det var några tankar om träning. Vi får se om jag provar något nytt eller fortsätter i samma bana ett tag till. Är faktiskt sugen på att testa militärträning också eftersom det tydligen ska vara sjukt kul, men jag vet inte om det finns några såna grupper i Umeå. Kanske värt att kolla upp;)

Bye bye babe

I förmiddags åkte min älskling hem till Stockholm igen och jag saknar honom redan. Men det känns faktiskt inte så jätte jobbigt att skiljas åt den här gången. Vi har haft ett distansförhållande under 4 terminer och nu är det bara två kvar, och den tiden kommer gå fort. Att vara isär så länge sätter verkligen förhållandet på prov, men klarar vi det känns det som om vi klarar allt.



 
 
 ♥

En händig man

Mys och mys... För tillfället håller Fredrik på att laga en läcka i mitt kök och han har inte särskilt mycket tålamod, haha. Det svärs på alla språk här hemma kan jag lova!
 
 
Ibland är det bra att ha en karl här hemma som kan fixa sånt jag inte klarar av, även om jag genom att bo själv lärt mig massor av saker som måste fixas i hemmet. Trodde väl aldrig jag kunde lära mig laga en mikro, rensa avlopp och installera saker, men måste man så ser man till att klara av det!

Tillbaka i Umeå

Här kommer en liten uppdatering. Jag har inte direkt tagit mig tid att sitta vid datorn den här helgen eftersom jag haft så mycket att göra. Resan upp till Umeå gick jättebra och vi stannade till vid ett hotell i Söderhamn. Det var jättemysigt och eftersom jag älskar hotellfrukost (som ni ser på bilden) tyckte jag det var höjdpunkten på hela resan, haha. Hade lite ont i magen när vi åkte vidare, för detta var bara första portionen;)
 
 
Sen vi kom fram igår har jag tvättat, städat och handlat men nu är allt äntligen klart. Snart blir det pannkakslunch och efter det ska jag och Fredrik gå ut och hitta på något trevligt!

RSS 2.0