Så var det söndag igen

Jag lever, mår bra och har haft en fin helg:)
 
 
Vart tog vårvädret vägen förresten? Läste ju i tidningen tidigare i veckan att värmen skulle komma till helgen, men icke... Inte för att jag vågade tro på det jag läste, men eftersom jag hade en långpromenad i Tyresta inplanerad igår så hoppades jag såklart på lite sol och värme! Det fick bli plan B istället.
 
Ha en fin söndag, vad ni än tar er för!

God morgon!

 
 
 
 :)

Mormor 85 år

Här kommer ett par bilder från mormors 85-års dag. Det blev faktiskt firande i dagarna två då vissa gäster hade missuppfattat vilken dag festen var! Så fullt upp alltså.
 
Födelsedagsbarnet.
Mamma och mormor.
Jag och mormor.
Mormor, beste och deras tre döttrar.
<3
Min moster har två kattungar på 5 månader och vi hade lite morgonmys. Jag hade den ena katten i armkroken och den andra mitt på bröstet. Försökte fota men det gick inte så bra då de trodde min telefon var en leksak... Fick en bild iaf:)
 
Jag hade en bra resa:)

Hemma igen bara för att vända

Jag kom hem från Norge för någon timme sedan. Fy tusan vilka stressiga dagar det har varit. Många bollar i luften hela tiden, men väldigt mysigt också! Berättar lite mer ingående om Norge - resan i ett senare inlägg. Inatt sov jag 4 timmar så jag är sjukt trött nu, och förutom att gå runt med grusiga ögon måste jag packa inför morgondagens Umeå - resa. Det går inte så bra för i min resväska ser det ut såhär...
 
 
Jeje. Upp med tuppen imorgon igen alltså. Förhoppningsvis är jag människa igen på onsdag!

RSS 2.0