Uppdatering

Oj vad länge sen det var jag skrev en uppdatering om mitt liv. Har varken haft tid, ork, lust eller energi att blogga de sista veckorna, sånt är livet ibland!
 
 
Så vad händer? Väldigt mycket faktiskt. Jag är tillbaka i Umeå igen för slutspurten. En månad kvar innan examen nu, I can´t believe it. Förutom plugg har jag fullt upp med min flytt tillbaka till Stockholm. Jag håller på och säljer av mina möbler just nu, och det börjar bli ganska tomt i min lägenhet. Eftersom jag bor på 25 kvadrat märks det när något försvinner, det blir en stor tomhet. Seriöst, snart har jag bara en madrass att sova på. Det funkar då jag vet att det bara är för en kort stund, men det ekar här inne. Jag stirrar bokstavligen talat in i väggen, haha. Men det är kul att tjäna pengar, att någon vill ha mitt gamla skräp är bara roligt! Att äta varje måltid på golvet och inte ha någon helfigursspegel är mindre kul;) Men jag överlever.
 
Ska försöka bli bättre på att uppdatera. Höres!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag känner också att jag inte riktigt har tid att uppdatera bloggen så mycket som jag gjort tidigare :p Nu blir det inte alls varje dag.

2013-05-01 @ 18:09:17
URL: http://evvvelina.blogg.se
Postat av: tess

Skönt med en månad kvar bara ;)

2013-05-02 @ 21:28:57
URL: http://mymiracle.blogg.se
Postat av: Sofia

Skönt att du kan bli av med grejer du inte behöver. :) Spännande också med flytten. Tiden går säkert fort så är du tillbaka i Stockholm igen. :)

2013-05-09 @ 10:04:11
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Linnea - fotoblogg

Söt bild :)

2013-05-09 @ 21:51:16
URL: http://girlinthewood.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0