No more excuses

Hur fin är inte den här koftan? Den finns att köpa på Vila och kostar 399 kronor. Perfekt i det kommande höstrusket!
 
 
Jag kommer ofta på mig själv med att be om ursäkt för att det är lite glest mellan mina blogginlägg, men nu får det lov att vara slut med det. Det som händer in real life är mycket viktigare än vad som händer på bloggen, och det är väl inget man ska behöva ursäkta? Jag skriver när tid finns helt enkelt!

Sönderriven

Såhär såg min hand ut idag efter ett kundbesök. En av mina kunder har nämligen en kattunge på 12 veckor, och den gillar att busa och klamra sig fast i kroppsdelar:) Tur att kissen är så söt att man inte kan bli arg på honom!
 
 
Detta är ju min första riktiga arbetsvecka och allt har gått bra hittills. Jag trivs och bra är väl det:) Det är många nya intryck och en hel del att lära, men vissa saker måste få ta lite tid. Det känns toppen iaf!

Come to mama

Den här mysiga tröjan från H&M såg jag i ett skyltfönster häromdagen och fastnade direkt. Jag har inte provat den ännu, men det är väl lika bra och göra det så jag vet hur den sitter på mig. Ibland är det ju så att ett plagg sitter jättefint på skyltdockan, men när man tar det på sig själv så...ja. Då kanske det inte sitter lika fint.
 
 
 
I övrigt så gick min första introduktionsdag bra. På måndag börjar jag på "riktigt" och det ska bli så kul! I eftermiddag ska jag på ännu ett kundbesök, och innan dess måste jag skaffa mig en kalender. Det kommer verkligen behövas nu i höst om jag ska kunna hålla reda på mina klienter. Det blir dagens projekt!

Tuesday

 
Morgonmys med Gitte ♥
 

Pink Punch

Oktober "börjar" närma sig och därmed bröstcancermånaden. Det glömmer ni väl inte? Det är så enkelt att stötta rosa bandet numera, och några kronor har de flesta råd att avvara. Kicks har tagit fram doftserien Pink Punch där 5 kronor av varje såld produkt går till rosa bandet. Jag har sagt det förut och det är värt att säga det igen, think pink! Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra mycket. Ha det i åtanke.
 
 
 
 
Så har ännu en helg flygit förbi och jag har njutit för fullt av bio, träning, bärplockning och trevligt sällskap. Idag börjar allvaret då jag har min första introduktion på mitt nya jobb. Det pirrar lite i magen, men det ska mest bli spännande och jag ser fram emot mitt första klientbesök. Ha en fin dag allesammans!

Så söt!


Nytt från Bubbleroom? Ja tack!

Jobbhelg


Efter 20 timmars jobb lördag och söndag denna helg känner jag mig ganska slut i kroppen. Det känns som om jag varit i en helt annan värld än alla andra under helgen. Medan jag fokuserat på jobb har resten av världen solat, badat, grillat och haft det mysigt. Typ. Imorgon kanske det är ombytta roller för då är jag ledig!

RSS 2.0