Vi går mot höst...

Oavsett om jag vill det eller inte så närmar sig hösten med stormsteg. Det märks ute i butikerna då höstnyheterna börjar komma. Jag älskar i och för sig höstmodet, men jag vill gärna njuta av sommaren lite till innan det är dags att börja tänka på varmare kläder. Skorna på bilden är ett par fodrade sneakers från H&M  som kostar 199 kronor. Jag är småsugen, när det gäller sneakers tycker jag faktiskt att H&M har både bra och prisvärda skor!
 
 
För mig innebär hösten nystart. Efter sommaren brukar folk komma tillbaka till jobbet och skolan flera erfarenheter och minnen rikare, samt mer motivation och vilja att göra bra ifrån sig. Känner ni igen er? För mig kommer denna höst definitivt bli en vändpunkt i mitt liv. Ett nytt jobb väntar, och förutom det ska en flytt börja planeras. Så på sätt och vis kanske jag faktiskt ser fram emot hösten:)

Kommentarer
Postat av: Moa

Vad fina :)

2013-07-20 @ 12:10:23
URL: http://moakandelin.webblogg.se
Postat av: Emmy

Aaah snyggga! Tycker också höst kan kännas som en nystart, åtminstone på sätt och vid...

2013-07-21 @ 13:45:11
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Helen

Haha kändes fel att läsa om hösten när ja gör allt för hålla kvar sommaren ;)

2013-07-21 @ 22:43:05
URL: http://heleeens.bubbleroom.se
Postat av: Johan

Tiden går så fort, snart är det höst. Om två månader är det oktober. För två månader sedan var det juni. Whaat? Var tog tiden vägen?? Nåja, sommaren kan vi i vilket fall inte klaga eller gnälla på :)

SV: Det har de verkligen! Äkta vänner är så obeskrivligt värdefulla, så är det några, utöver familjen, man ska hålla hårt i så är det ens nära och äkta vänner :)

Det är inte bra för dina ben om du bara fortsätter springa ändå, men det är du nog väl medveten om... Problem med benhinnorna är inte alls kul... usch...

Hoppas du har det bra i sommarvärmen, trots allt jobb och allt planerande inför din, minst sagt, händelserika höst :)

2013-08-05 @ 19:58:53
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0