Nu är jag mör

Fy vilket jobbigt träningspass jag precis har avklarat. Jag har varit ute och sprungit och avslutade 45 minuter i behagligt tempo med "mördartrappan". Tappade räkningen efter 72 trappsteg, men jag kan ju säga att jag var spyfärdig och hade darrande ben när jag var klar... Nu däremot känns det riktigt bra:)
 
 
Älskar att belöna mig själv efter ett tufft pass, ofta i form av goda frukostar. Idag blir det bananpannkaka, naturell yoghurt, müsli och gojibär!

Shejk Gitte

 
Busar:)

Update

Jag är i valet och kvalet om den här toppen från Vila ska bli min eller inte. Skulle behöva uppdatera garderoben med lite vårnytt, även om våren verkar dröja. Packade knappt ner några varma kläder alls innan jag åkte till Stockholm, och såhär i efterhand kanske det inte var så klokt med tanke på hur mycket det har snöat de senaste dagarna. Jag kanske var lite väl optimistisk när jag drömde om en värmande vårsol...
 
 
Jag har haft en oavsiktilig bloggpaus ett par dagar nu. Av någon anledning brukar det bli så när jag kommer till Stockholm:) Mycket som händer. Men det är kul och se att folk fortfarande kikar in här!

Redo!

Jag känner mig redo att åka till Stockholm nu, men planet lyfter först ikväll så det dröjer ett par timmar innan jag kan lämna 17 minusgrader bakom mig för ett tag.
 
 
Kan inte klockan gå liiite fortare... Jag vill hem!

Många tankar och funderingar

 

Det händer mycket i mitt liv just nu. Jag har lite svårt att glädjas över saker och ting eftersom jag går runt med en gnagande oro i magen hela tiden. Det känns som om allting händer på en gång, men det är väl så det brukar vara. Jag är väldigt skoltrött för tillfället, och förutom en massa plugg ska jag flytta, fixa jobb och skaffa lägenhet. Allt inom loppet av några månader. Jag har ingen aning om vad som väntar mig och det är det som är så skrämmande. Vad vill jag egentligen jobba med? Kommer jag klara av det? Och vart ska jag bo? Jag vet att jag kan bo hos mamma när jag flyttar tillbaka till Stockholm men det är ingen långsiktig lösning. Jag är 27 år och har ett eget liv. Jag vill köpa lägenhet men för att kunna ta bostadslån måste jag ha en inkomst och för att få en inkomst måste jag ha ett jobb, och de flesta arbetsgivare vill anställa någon med erfarenhet...

 

Jag vet att allt kommer lösa sig i slutändan, men det känns bara som om jag aldrig kan koppla av eftersom dessa frågor ständigt kretsar i mitt huvud. Sociala relationer blir lidande då jag har lite svårt att roa mig när jag ständigt går omkring och funderar på detta. Vad ska det bli av mig?

 

Det är detta som kallas livet antar jag. Nu börjar allvaret och det är dags att stå på egna ben. De är något ostadiga just nu, men det kommer bli bra. Det måste bli bra. Det ska bli bra.

 

 


Längtan

 
2 dagar kvar tills jag får göra såhär igen:)

Schlagerklar

Om en stund ska jag iväg på schlagerkväll. Tycker ni jag ser taggad ut...?;)
 
 
Jag är väl inte världens stoltaste svensk ikväll då jag inte tycker att kvällens finalister är något att hänga i julgranen direkt. Vilket bidrag vill vi ska representera Sverige i år? En Eric Saade look-a-like? En gubbkvartett? En person som sjunger om döda fiskar? Eller varför inte en japan eller banan i jätteblöja? Spännande!

På solskenshumör

Godmorgon! Jag är nyss hemkommen från min torsdagsrunda, och det var riktigt skönt att springa idag. Solen skiner och det kändes som om jag hade kunnat springa hur långt som helst! Lovely.
 
 
Förresten är mitt avlopp fixat nu. Äntligen! Min hantverkare sa att detta var ett stopp som var svårt att fixa själv, så då kanske det inte är så konstigt att det inte gick så bra när jag försökte trixa lite på egen hand, hehe. Har firat genom att diska i lugn och ro utan att det kommer upp smutsigt vatten ur avloppet. Att man kan bli så lycklig över så lite:)

It´s time

 
Det är dags nu. Efter lite mer än 3 år i min lilla etta är det dags att säga upp lägenheten och börja förbereda min flytt söderut igen. Det känns lite vemodigt, nu är det på riktigt liksom. Om ganska exakt tre månader och en dag är jag färdigexaminerad, och jag känner en skräckblandad förtjusning inför det. Självklart kommer det kännas fantastiskt att ha klarat av en utbildning, men samtidigt innebär ju det att jag måste bege mig ut i arbetsdjungeln också och när det gäller jobb är det viktigaste just nu att få in en fot i branschen så det gäller att inte vara kräsen...
 
Vi får se vart livet för mig. Jag vet att det kommer bli bra såsmåningom.

RSS 2.0