Oskyldig

Under sommarhalvåret älskar jag att klä mig i vitt, men det förutsätter att jag fått lite färg på kroppen också... Så är inte fallet ännu. Inte för att jag kan klaga på vädret, har inte sett ett moln i sikte på över en vecka och klockan 8 imorse var det redan 26 grader ute, men tiden räcker inte riktigt till.
 
Klänning från Vero Moda, 299 kronor.
 
De senaste 3 dagarna har jag suttit och skrivit på min examinationsuppgift om schizofreni. Ärligt talat blir jag nästan schizofren själv att sitta och jobba med detta, det som gör att jag orkar är att jag vet att det bara är en vecka kvar. Eller egentligen är jag färdig redan på onsdag nästa vecka, men examensceremonin är först på fredag.
 
Jag har även börjat flyttpacka, och det blir inte så mycket den här gången eftersom jag sålt av i princip alla mina möbler. Skönt! Det närmar sig, snart är jag tillbaka i Stockholm för gott:)

Inte ett moln...

 
Ljuvliga försommardag! Jag njuter av livet just nu. Allting går vägen.

Bockar av

Nu är den jädrans hemtentan äntligen klar och ivägskickad!
 
 
Jag är så himla slut i huvudet just nu att jag knappt vet vad jag heter. Från klockan 8 i morse har jag suttit och skrivit oavbrutet, har inte ens haft tid att äta något. Tidspress? Ja! Det blir så när man bara har en dag på sig att skriva, då finns det ingen tid och ta pauser. Fastnar man på en fråga är det nämligen kört. Tyvärr kan jag inte slappna av nu när tentan är inlämnad, för imorgon är det dags för examinationsuppgift 2. Vill bara att den här veckan ska ta slut så man kan bli människa igen...

Rena rama döden

 
Jag tycker att jag läser och läser, men det tar aldrig slut. Så fort jag är klar med en sak är det bara att börja på nästa, för att sen börja om från början igen. Nästa vecka blir ett helvete skolmässigt. Jag har en hemtenta, en examinationsuppgift, en uppsats som ska lämnas in plus två seminarium som ska förberedas. Det är väl det klassiska att alla uppgifter kommer som en klump på slutet. Att sprida ut det under terminen, neeej då. Men det är två veckor kvar nu. Jag kämpar vidare.

Göttigt värre

 
 
Jag laddar batterierna lite:) Snart är det dags och kicka igång dagen, förmiddagen bjuder på träning och plugg!

Som en dröm

 
 
 
Helt fantastiskt ljuvliga... Eller hur?! Örhängena går att klicka hem här!

17 maj:)

Glad nationaldag Norge! Det var ett par år sen jag firade 17 maj, men just det här datumet känner jag mig mer norsk än svensk:)
 
 
Det borde vara förbjudet att plugga när det är 20 grader och strålande sol ute. Sitter med min förbannade uppsats och tittar ut genom fönstret där jag ser folk i shorts och klänning gå förbi. Avundsjuk? Mmm. Men uppsatsen ska bli klar innan veckan är slut, det har jag bestämt mig för. Nästa vecka måste jag börja fokusera på hemtentan så det är bara att bita ihop!

<3<3<3

Att katter kan variera i storlek vet väl de flesta, men jag hade möjligheten att äga en bjässe och en liten dvärg en gång i tiden. De brukade kallas för helan och halvan, och jag behöver väl inte säga mer än så?  Bilderna säger allt.
 
 
 
Nu är det nästan exakt två år sen Casper dog. När det väl hände visste jag inte hur jag skulle ta mig igenom sorgen och smärtan, ett djur är ju som vilken annan familjemedlem som helst. Det blev en sådan enorm ensamhet när han försvann, och det som gjorde mest ont var att jag inte var på plats när han dog. Jag hade precis kommit hem från Indien när mamma ringde och berättade hur sjuk han var, att hela kroppen var full av cancer och att det fanns en stor risk att han skulle få somna in på operationsbordet. Där och då vägrade jag, det kändes så hemskt att inte få ta avsked av honom, men samtidigt insåg jag ju att jag inte kunde vara egoistisk i det läget utan istället var tvungen att tänka på hans bästa. Så han fick somna in.
 
Det sägs att tiden läker alla sår. Jag tror inte ordagrant på det, utan snarare att man kan lära sig att leva med sorgen. Människan har ju en unik förmåga att överleva de mest jävliga sakerna i livet. Men jag tänker på honom. Ofta.

Rör röj

En vårnyhet från Vila! Eftersom jag ska in till stan imorgon tänkte jag ta och kika på den. Hoppas den sitter fint:)
 
 
Livet går framåt. Idag är det exakt en månad kvar till examen och jag arbetar för fullt med min uppsats. När den är klar har jag bara en sak kvar på socionomprogrammet EVER och det är en hemtenta. Fast den kommer ut först i slutet av maj så det dröjer lite tills dess. I övrigt fortsätter min lägenhet att tömas på grejer. Börjar bli tomt nu, men det är lika kul att tjäna pengar på gammalt skräp varje gång=)
 
I övrigt så verkar det som om våren äntligen har kommit till Umeå. Idag är det 17 grader varmt ute så det tar sig! Önskar jag kunde njuta mer av våren istället för att behöva plugga och ordna inför flytten, men det ser mörkt ut på den fronten. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Väntar besök om typ en timme och ska försöka hinna röja lite mer innan dess.
 
Kärlek!

You´re pretty much my most favourite of all time in the history of ever

Det finns knappt ord för hur mycket jag älskar det här halsbandet. Jag kanske inte direkt tycker att halsbandet är det finaste jag sett, men budskapet är underbart. Jag gillar texter som är personliga och inte bara "jag älskar dig" , så därför föll jag pladask för det här smycket och de vackra orden.
 
 
Ett presenttips! Smycket kommer från Björn Borg och kostar 2000 kronor.

RSS 2.0