Oskyldig

Under sommarhalvåret älskar jag att klä mig i vitt, men det förutsätter att jag fått lite färg på kroppen också... Så är inte fallet ännu. Inte för att jag kan klaga på vädret, har inte sett ett moln i sikte på över en vecka och klockan 8 imorse var det redan 26 grader ute, men tiden räcker inte riktigt till.
 
Klänning från Vero Moda, 299 kronor.
 
De senaste 3 dagarna har jag suttit och skrivit på min examinationsuppgift om schizofreni. Ärligt talat blir jag nästan schizofren själv att sitta och jobba med detta, det som gör att jag orkar är att jag vet att det bara är en vecka kvar. Eller egentligen är jag färdig redan på onsdag nästa vecka, men examensceremonin är först på fredag.
 
Jag har även börjat flyttpacka, och det blir inte så mycket den här gången eftersom jag sålt av i princip alla mina möbler. Skönt! Det närmar sig, snart är jag tillbaka i Stockholm för gott:)

Kommentarer
Postat av: Moa

Snygg :D

2013-05-31 @ 18:50:41
URL: http://moakandelin.webblogg.se
Postat av: Linn ♡

hoppas du får en solig lördag :)

2013-06-01 @ 14:17:29
URL: http://jonssonl.blogg.se
Postat av: Evelina

Håller med :) Vitt är riktigt fint när man fått en snygg solbränna!

2013-06-02 @ 16:37:27
URL: http://evvvelina.blogg.se
Postat av: Sarah

De e riktigt snyggt me vitt när man e brun :)

2013-06-04 @ 13:18:45
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Johan

Vitt är snyggt när man är lite solbränd. Jag fällde en tår igår när min vita Peakkeps, en trogen följeslagare under sex somrar, glömdes kvar på gymmet i söndags. Den var så skön den kepsen och vitt är som sagt snyggt på sommaren, annars med :)

Jag borde också börja flyttpacka snart... flyttar ju om bara 11 dagar nu :)

SV: I många lägen är det ju så. Den egna viljan och motivationen till någonting är A och O. Har man bara tillräckligt med vilja och motivation så går det oftast, med ett litet mått envishet också :)

2013-06-04 @ 21:12:41
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0