27 oktober

Jag bjuder på ett par flera år gamla höstbilder denna söndagsförmiddag. Hösten börjar lida mot sitt slut och vintern är snart redo att ta över. Jag tror det kommer bli en lång och kall vinter eftersom vi varit bortskämda med en så varm och fin sommar och höst, så vargavinter i sikte alltså. Men jag kan ha fel...
 
 
 
 
Denna söndagsförmiddag försöker jag fördriva genom att dokumentera, men det är lagom kul när systemet inte fungerar. Hittills har jag försökt logga in under en halvtimmes tid utan att det funkar och så är det i princip varje gång. Nån annan som har erfarenhet av Paraply? Help me.
 
I övrigt kommer söndagen vara en vilodag för mig. Det är det den är till för!

Svettbomb

Fräsch som en nyponros. Eller inte. Nytränad, svettig och redo för en dusch snarare!
 
 
Den här veckan är ganska lugn jobbmässigt för mig (förutom imorgon då jag jobbar 10 timmar), så jag har gott om tid att ta hand om mig själv. Förutom träning är ett nytt bankbesök prioriterat samt mys med nära och kära. Jag njuter av hösten i övrigt, älskar att jag får vara ute så mycket i mitt jobb och inte bara sitta inne. Men... Jag kanske inte kommer säga samma sak om några veckor/månader när det är snöstorm ute;)
 
Nu väntar som sagt en dusch!

RSS 2.0