5:2-dieten

Dagens uppladdning:)
 
 
Jag börjar bli ganska less på att läsa om 5:2-dieten nu. Vart jag än vänder blicken så exponeras jag för dessa rubriker ÖVERALLT. Bokstavligt talat, överallt. Kolla bara den senaste veckan, hur många gånger har dieten inte varit på Aftonbladets eller Expressens löpsedlar? Det känns som om det inte finns viktigare saker att skriva om.
 
Jag har skrivit många gånger förut att jag inte är något stort fan av dieter. Var och en får leva precis hur den vill så länge man trivs med sin livsstil och mår bra i övrigt, men personligen tror jag mer på en allsidig kost och motion. Det är en metod som är hållbar i längden. Jag skulle aldrig klara av förbud, skulle gå runt och tänka på det jag inte fick äta hela tiden. När det gäller fastemetoden är det väl jättebra att det funkar för de som testat men jag gillar inte hur det målas upp hur bra metoden är. Klart som fasiken man går ner i vikt om man drar ner på kalorierna två dagar i veckan, men är det verkligen sunt att svälta kroppen på det sättet? För att sen frossa dagen efter? Vissa tycker det, men inte jag. Hur många gånger har jag inte läst orden "Det är det enda som funkar" i olika artiklar om fastedieten? Jasså. Hej IQ. Som sagt, metoden är säkert jättebra för vissa människor, men inte för alla. Det viktigaste är alltid att må bra inifrån och ut.

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag håller med dej till fullo!! Är oxå less på att läsa om ALLA bantnings metoder!! Usch....inte konstigt att folk mår psykiskt dåligt till slut!!!

2013-09-23 @ 12:55:35
URL: http://frokenehn.blogg.se
Postat av: caroline

Håller verkligen med dig :)

2013-09-23 @ 14:09:28
URL: http://celandine.blogg.se
Postat av: Michaila - träning, hälsa och studentliv

Håller med dig!! Det är bättre att äta bra och ordentlig mat hela veckan istället! :)

2013-09-24 @ 00:00:17
URL: http://michaila.blogg.se
Postat av: anna

håller med dig helt och hållet!

2013-09-25 @ 14:37:50
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
Postat av: Johan

Håller helt med dig! Du är klok du, Ida! :)

SV: Nostalgi is dah shit! Jag älskar att blicka bakåt sådär i tiden, på gammal musik och minnen/händelser osv :)

2013-10-19 @ 06:45:56
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Ida

Jag vet inte ens vad 5:2 dieten är, aldrig hört talas om... Kanske bor jag i en grotta långt inne i skogen egentligen, jag bara tror att jag bor i en lägenhet i stan x)

2013-10-19 @ 17:27:51
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0