Fy fan

Lika berörd som alltid. Det blir gråtkalas varje gång jag ser på Sofias änglar, vilka människoöden det finns. Det är vid såna här tillfällen jag känner mig dum som gnäller över småsaker. Mina problem är bara en pissdroppe i Mississippi i jämförelse med vissa andra.



Det blir tidig sänggång ikväll. Men först lite telefonmys:)


Har åkt på lite stryk;)

Idag var det dags för ett thaiboxningspass igen och under detta pass låg all fokus på benen. Tror jag lär känna av det imorgon;) Lyckades dock få ett par rejäla sparkar på armen och även om det inte syns så bra på bilden blir min arm blåare och blåare och har fått både blåsor och blodutgjutning. Aj.



Förresten blev jag uppraggad efter träningspasset, haha. Märkte att det var en snubbe som glodde hela tiden medan jag och "min ungdom" boxades och när timmen var avslutad kom han fram och började dra ett par raggningsrepliker. Kände mig lagom fräsch;)


Ett år!

Tänk att det redan gått ett år sedan jag åkte på fältstudier till Indien. Galet!



Tiden går så sjukt fort.


Mellis

Så här gott mellanmål kan man äta ibland. Keso med nötter, hallon och mango, yummie!



Att sen få avnjuta melliset ute i solen är inte heller helt fel=)


Fotografiska + thaiboxning

Har det varit orkan idag eller? Det har nästan känts som så. Tur att jag inte orkade fixa håret imorse, haha;) På eftermiddagen idag var vi med tjejgruppen på Fotografiska muséet, och det är en plats jag velat besöka länge. Är inte så jätteintresserad av foto och kultur i övrigt, men Fotografiska känns ändå som ett ställe man bör ha varit på. Och nu kan jag bocka av det på "att-göra-någon-gång-listan"! Efter en liten rundvandring tog vi en fika och beundrade utsikten. Var tvungen att fota min latte, den var ju nästan för fin för att drickas;)



När arbetsdagen egentligen skulle varit slut för min del åkte jag iväg med en av ungdomarna på thaiboxning. Jag har aldrig tränat det förut, men det var rätt kul. Riktigt jobbigt dock, det kommer nog kännas i kroppen imorgon. Något jag ogillar med just thaiboxning är att man är barfota. Fan, jag har fotfobi - det finns inget vidrigare än fötter. Jag vill definitivt inte se andras och att då vara tvungen att ta av sig strumporna och gå runt på en matta där folk gått runt med fotsvett, nej fy fan. Det var nästan så det påverkade min träningsprestation;) Men det gick bra i slutändan!


Kesokaka

Jag har sett ordet kesokaka cirkulera på massor av bloggar den senaste tiden, så nu har jag provat att göra min egen.





Det här är en enkel och proteinrik frukost som man kan göra på flera olika sätt. Jag valde att blanda keso, ägg, honung och kanel samt toppa kakan med blåbär och hallon innan jag körde in den i ugnen, och resultatet blev gött!


Morgonjogg

Såhär kan en frukost på Vitan se ut:) Knäckemackor med grönsaker + kaffe, smaskens!



Detta är iof gårdagens frulle för jag har inte kommit till min praktikplats ännu. Kom nyligen hem från en morgonjogg och det var hur härligt som helst. Jag älskar verkligen morgonträning men det har inte blivit så mycket sånt de senaste 2 månaderna pga mina arbetstider. Idag har jag däremot lite sovmorgon så då gäller det att passa på!


Blown away

Hej. Idag har jag nästan blåst bort. Därmed försvann alla vårkänslor.



Hoppas de kommer tillbaka snart:)


Gojibär

Min mamma har under den senaste tiden predikat för mig hur bra det är att äta gojibär då det finns massor av vitaminer och antioxidanter i bären. Nu har jag börjat äta det nästan dagligen, brukar ta en näve och blanda ut i frukostmüslin. Nyttigt och gott, jag har då lyckats hålla mig frisk!



Dagen har varit lååång. Slutade senare än vanligt eftersom jag var med på ett möte med soc, men det känns bra med tanke på att jag kan ta ut komp för det sen. Efter praktiken har jag tränat så det har inte blivit så mycket fritid för mig idag.

Nu väntar en sen middag och efter det blir det läsning i sängen innan det är dags att släcka lampan för natten.


Vinnarskalle

Vad roligt det är att upptäcka att min termosmugg läcker. Det var en väldans tur att jag upptäckte det INNAN jag la ner den i väskan



Senare idag blir det laserdome då Vitan ska utmana en annan enhet på Söder, Gaveliusgruppen. Vi vinner, right?!


RSS 2.0