Hur coola som helst!

En sån här dag önskar jag att jag hade ägt ett par gummistövlar. Det finns ju hur många snygga par som helst! Kolla bara på dessa från Green Gate, hur coola är de inte? Trodde aldrig jag skulle säga att det är tufft med gummistövlar, men det är det fanimig. Dessa finns bland annat att köpa hos Syster Lycklig och kostar 599 kronor.
 
 
Nu blir det filmmys innan det är dags att sova. Upp och jobba tidigt imorgon!

Länge leve sommaren

Regnet passade på och komma lagom till min lediga dag. Typiskt va?! Tur att det inte är kallt ute, för jag tänker ha somriga outfits så länge det bara går.
 
 
I fredags var jag och skrev anställningskontrakt på mitt nya jobb så nu är allt klart. Det ska bli jättespännande att få börja jobba som socionom och vecka 34 är det dags. Innan dess är tanken att jag ska jobba litegrann tillsammans med en annan tjej så jag lär mig arbetet, och eftersom jag fortfarande är kvar på mitt "gamla" jobb fram tills jag börjar på det nya ser det ut att bli en hel del att göra framöver för min del. Fast det är bara kul! Jag är riktigt taggad:)

Strawberry dream

På sommaren gillar jag att pimpa min gröt med jordgubbar. En frukostfavorit:)
 
 
 
Min tisdag består av träning, en tur ut i blåbärsskogen, städning samt jobb. En salig blandning alltså! Vilken tur att jag har laddat upp så bra:)

Två år

Idag är det två år sedan massakern på Utöya och på flera ställen i Norge hålls det minnesgudstjänster för att hedra de omkomna. Jag var själv på en minnesgudstjänst i Fjällbacka förra året och det kändes som en fin gest att få tända ljus för de som miste livet samt som det var ett sätt för mig att sända en tanke till de anhöriga.
 
 
Anders Behring Breivik kommer för all framtid finnas i våra historieböcker, men dock på det värsta tänkbara sättet. Tänk er själva att gå till världshistorien som en massmördare och en av världens mest hatade människor. En tragedi. 

Vi går mot höst...

Oavsett om jag vill det eller inte så närmar sig hösten med stormsteg. Det märks ute i butikerna då höstnyheterna börjar komma. Jag älskar i och för sig höstmodet, men jag vill gärna njuta av sommaren lite till innan det är dags att börja tänka på varmare kläder. Skorna på bilden är ett par fodrade sneakers från H&M  som kostar 199 kronor. Jag är småsugen, när det gäller sneakers tycker jag faktiskt att H&M har både bra och prisvärda skor!
 
 
För mig innebär hösten nystart. Efter sommaren brukar folk komma tillbaka till jobbet och skolan flera erfarenheter och minnen rikare, samt mer motivation och vilja att göra bra ifrån sig. Känner ni igen er? För mig kommer denna höst definitivt bli en vändpunkt i mitt liv. Ett nytt jobb väntar, och förutom det ska en flytt börja planeras. Så på sätt och vis kanske jag faktiskt ser fram emot hösten:)

Nöjd tjej

 
Jag unnade mig lite shopping idag:) Det blev en tubtopp från BikBok för halva priset. Som hittat!

Letar

Jag har varit inne i var och varannan H&M - butik på jakt efter dessa vita shorts med spetskant, men det har varit bottennapp överallt. De finns ju kvar att klicka hem på hemsidan, så helt slut kan de inte vara... Det är i såna här lägen jag hatar H&M då det inte är någon ordning och reda i butikerna.  
 

Idag är min sista lediga dag på ett tag så nu tänker jag njuta för fullt. Intar just nu en grötfrukost med hallon, blåbär och melon och ska snart lägga mig och pressa i solen. Lite senare är det dags att slinga håret då jag nästintill spyr på min utväxt. Däremellan tänkte jag hinna med och vara lite social också!
 
Hoppas ni får en härlig torsdag:)

Sommarmorgon

Man kanske skulle ta och uppdatera lite här? Det finns roligare saker och göra på sommaren än att sitta vid datorn, därav min dåliga aktivitet. Nu är jag ledig i tre dagar och det är nog min längsta ledighet under hela sommaren. Det blir ingen semester för mig i år, men det är helt okej faktiskt. Det kommer fler somrar.
 
 
De senaste dagarna har min väckarklocka ringt klockan kvart över 5 på morgonen, och det innebär att jag hade "sovmorgon" till 7 idag. Vaknade pigg och utvilad och tog en löprunda i morgonsolen. Det finns inget bättre sätt att starta dagen på! Så nu är träningen avklarad och jag kan ta tag i resten av dagen som kommer spenderas utomhus:)

RSS 2.0