Help

 
 
Nog för att jag trivs med att bo själv, men när det händer saker i hemmet som man inte klarar av att fixa själv står man ganska hjälplös. Det som hänt nu är att jag har stopp i avloppet i köket. Än så länge funkar det, men vattnet rinner saaakta... Hittade en bild på google som visar ganska så exakt hur mitt vattenlås ser ut. Jag skulle egentligen kunna försöka fixa stoppet själv, men VILKET av alla dessa rör är det jag ska lossa på??? Blir inte så klok av att kolla på mitt vattenlås om man säger så, haha. Orsakar vattenläcka bara med blicken...
 
Om det finns någon kunnig människa därute får ni gärna hojta till!

Varför jag älskar mig själv

Jag tycker att det ligger väldigt mycket fokus på det dåliga hos människor, vilka egenskaper och saker i en persons liv som är mindre bra. Nu vill jag vända på det hela, för alla människor har bra egenskaper som är värda att lyftas fram. Det kan gälla både små och stora saker samt val i livet som vi både kunnat styra över och inte. Oavsett vilka vägar vi valt att gå kan det ha fått oss att växa som människor. Vi är alla unika på olika sätt! Så här nedan följer en lista där jag berättar för er varför jag älskar mig själv. Självgod? kanske!
 
 
- Jag tycker jag har en perfekt längd.
- Mitt liv ändrades totalt när jag började träna och äta mer hälsosamt, så jag är väldigt nöjd över att jag lyckats göra den förändringen.
- Jag är både självständig och oberoende av andra.
- Jag är berest och har fått se stora delar av världen.
- Jag har aldrig kuggat på en tenta.
- Oavsett vad som händer i mitt liv kommer jag alltid ha en utbildning i bagaget.
- Jag försöker alltid se möjligheter istället för förhinder.
- Jag älskar mina ögonbryn.
- Jag har fått möjligheten att bli tvåspråkig.
- Min envishet och självdisciplin tar mig dit jag vill. Jag vägrar ge upp.
- Jag lagar världens godaste lasagne.
- Jag har tagit chansen att studera utomlands.
- Jag kan avundas andra, men jag är aldrig någonsin missunnsam.
 
Som ni ser är vissa punkter mer simpla än andra, men so what? Det behöver inte vara så märkvärdigt! Alla ni som läser detta är fantastiska, och ni får mer än gärna berätta för mig vad som är så bra med just er. Kärlek!

Underbara älskade

Just nu saknar jag min mormor och bestefar galet mycket. Jag kommer eventuellt åka och hälsa på dom i påsk då det sammanfaller med mormors födelsedag, så vi får hoppas att det blir så. Jag vill ta tillvara på tiden nu när de är gamla och jag erkänner att jag är lyckligt lottad som i en ålder av 27 år har både farmor, mormor och morfar kvar i livet.
 
 
Så var det fredag igen. Lycka:)

Min dag

Så här såg det ut för ganska exakt 20 (hmmm, 7) år sedan. Då såg en liten knubbis i form av mig dagens ljus för första gången!
 
 
 
 
Tänk, när min mamma var lika gammal som jag är nu hade hon en bebis på tre månader. Helt galet att tänka på. Hursomhelst, jag har haft en fin födelsedag och än är det några timmar kvar av den!

RSS 2.0