Gråskala

Har satt ihop en liten höstoutfit från Lindex kollektion. Eller outfit och outfit förresten, en topp med tillhörande örhängen kanske låter mer passande! Jag älskar både toppen och örhängena, och båda tillsammans kostar ca 350 kronor. Helt okej ändå!
 
 
En måndag full av jobb väntar, och efter det blir det frissan. Är så trött på mitt slitna hår, det stämmer verkligen som man brukar säga; känner man sig inte fin i håret är det svårt att känna sig fin alls. Nu ska det bli ändring på det.
 
Ha en fin start på veckan :)

27 oktober

Jag bjuder på ett par flera år gamla höstbilder denna söndagsförmiddag. Hösten börjar lida mot sitt slut och vintern är snart redo att ta över. Jag tror det kommer bli en lång och kall vinter eftersom vi varit bortskämda med en så varm och fin sommar och höst, så vargavinter i sikte alltså. Men jag kan ha fel...
 
 
 
 
Denna söndagsförmiddag försöker jag fördriva genom att dokumentera, men det är lagom kul när systemet inte fungerar. Hittills har jag försökt logga in under en halvtimmes tid utan att det funkar och så är det i princip varje gång. Nån annan som har erfarenhet av Paraply? Help me.
 
I övrigt kommer söndagen vara en vilodag för mig. Det är det den är till för!

Dofttipset!

Jag är väldigt känslig för dofter. Oftast är det så att jag antingen älskar en doft eller avskyr den. Jag har svårt att hitta en som är mittemellan. Nu har jag hittat en ny favorit, nämligen The Body Shops nya doftserie Honeymania.
 
  
Det är nästan så man vill slicka sig på armen när man smörjt in sig med detta body butter. Toppbetyg alltså!

Svettbomb

Fräsch som en nyponros. Eller inte. Nytränad, svettig och redo för en dusch snarare!
 
 
Den här veckan är ganska lugn jobbmässigt för mig (förutom imorgon då jag jobbar 10 timmar), så jag har gott om tid att ta hand om mig själv. Förutom träning är ett nytt bankbesök prioriterat samt mys med nära och kära. Jag njuter av hösten i övrigt, älskar att jag får vara ute så mycket i mitt jobb och inte bara sitta inne. Men... Jag kanske inte kommer säga samma sak om några veckor/månader när det är snöstorm ute;)
 
Nu väntar som sagt en dusch!

Skulle hålla mig varm...

Snygg jacka va? Detta är min höstdröm från Tommy Hilfiger. Hade varit ganska passande och fylla år nu;)
 
 
 
Jag har precis avklarat dagens träningspass. Det går bra med träningen nu, jag snittar på 5 dagar i veckan så jag är minst sagt nöjd. Hoppas det håller i sig:) Lite senare blir det jobb också. En helt vanlig tisdag typ!

RSS 2.0