Inte ett moln...

 
Ljuvliga försommardag! Jag njuter av livet just nu. Allting går vägen.

Rena rama döden

 
Jag tycker att jag läser och läser, men det tar aldrig slut. Så fort jag är klar med en sak är det bara att börja på nästa, för att sen börja om från början igen. Nästa vecka blir ett helvete skolmässigt. Jag har en hemtenta, en examinationsuppgift, en uppsats som ska lämnas in plus två seminarium som ska förberedas. Det är väl det klassiska att alla uppgifter kommer som en klump på slutet. Att sprida ut det under terminen, neeej då. Men det är två veckor kvar nu. Jag kämpar vidare.

17 maj:)

Glad nationaldag Norge! Det var ett par år sen jag firade 17 maj, men just det här datumet känner jag mig mer norsk än svensk:)
 
 
Det borde vara förbjudet att plugga när det är 20 grader och strålande sol ute. Sitter med min förbannade uppsats och tittar ut genom fönstret där jag ser folk i shorts och klänning gå förbi. Avundsjuk? Mmm. Men uppsatsen ska bli klar innan veckan är slut, det har jag bestämt mig för. Nästa vecka måste jag börja fokusera på hemtentan så det är bara att bita ihop!

<3<3<3

Att katter kan variera i storlek vet väl de flesta, men jag hade möjligheten att äga en bjässe och en liten dvärg en gång i tiden. De brukade kallas för helan och halvan, och jag behöver väl inte säga mer än så?  Bilderna säger allt.
 
 
 
Nu är det nästan exakt två år sen Casper dog. När det väl hände visste jag inte hur jag skulle ta mig igenom sorgen och smärtan, ett djur är ju som vilken annan familjemedlem som helst. Det blev en sådan enorm ensamhet när han försvann, och det som gjorde mest ont var att jag inte var på plats när han dog. Jag hade precis kommit hem från Indien när mamma ringde och berättade hur sjuk han var, att hela kroppen var full av cancer och att det fanns en stor risk att han skulle få somna in på operationsbordet. Där och då vägrade jag, det kändes så hemskt att inte få ta avsked av honom, men samtidigt insåg jag ju att jag inte kunde vara egoistisk i det läget utan istället var tvungen att tänka på hans bästa. Så han fick somna in.
 
Det sägs att tiden läker alla sår. Jag tror inte ordagrant på det, utan snarare att man kan lära sig att leva med sorgen. Människan har ju en unik förmåga att överleva de mest jävliga sakerna i livet. Men jag tänker på honom. Ofta.

You´re pretty much my most favourite of all time in the history of ever

Det finns knappt ord för hur mycket jag älskar det här halsbandet. Jag kanske inte direkt tycker att halsbandet är det finaste jag sett, men budskapet är underbart. Jag gillar texter som är personliga och inte bara "jag älskar dig" , så därför föll jag pladask för det här smycket och de vackra orden.
 
 
Ett presenttips! Smycket kommer från Björn Borg och kostar 2000 kronor.

RSS 2.0