Blink blink

Dagarna bara försvinner utan att jag hinner blinka. På måndag bär det av till Umeå igen så jag har bara ett fåtal dagar kvar här i stora staden. Men tro mig, de resterande dagarna ska fyllas med massor av skoj!
 
 
Om ett par timmar ska jag möta upp min karl för att äta thaimat på en av mina favoritrestauranger. Efter det blir det myskväll:)

85 grams njutning

Jag har hittat en ny favorit, nämligen denna choklad utan socker. Chokladen innehåller stevia istället vilket sägs vara ett helt naturligt sötningsmedel utan kalorier. Det låter nästan för bra för att vara sant, vilket det säkert också är, men vill man unna sig något sött ibland utan att få i sig vitt socker är detta ett alternativ! Och det passar ju en chokladälskare som mig:)
 
 
Detta blev mitt biosnacks igår, och jag njöt kan jag säga:) Visst känner man på smaken att det är något som fattas, men chokladen var ändå riktigt god!

Hej hopp!

Tänk att få vakna upp med den här lurvbollen i sängen:)
 
 
Nu har jag installerat mig här hemma. Eller mitt andra hem kanske jag ska säga. Lite sjukt det där, hemma för mig är två städer, jag åker liksom hem efter att ha varit hemma, och när jag varit hemma ska jag hem igen. Låter det knepigt? Jag ville mest se hur många "hem"- ord jag fick plats med i en mening;) Skämt åsido, men bor man i två städer får man en förvirrande känsla ibland!
 
Min första heldag i Stockholm kommer bland annat bestå av träning, ett frisörbesök, en sväng på stan och kompismys. Det är bara att sätta igång om jag vill hinna med allt!

Pinsamt...

Här kommer en liten uppdatering innan det är dags för mig att gå ombord planet. Var med om en lite pinsam incident nyss så jag vill bara härifrån nu. En av mina största mardrömmar har alltid varit att mitt namn någon gång ska ropas ut i högtalaren på en folkfylld plats, och det var precis vad som hände när jag kom till flygplatsen. När jag checkade in glömde jag ta bagagetaggen ur automaten så personalen i incheckningsdisken var helt enkelt tvungna att ropa mig tillbaka. Fy vad pinsamt. Mitt namn är inte särskilt vanligt heller så... Men det är väl tur att flygplatsen är så liten. Mindre kul är det att den är fylld till bristningsgränsen för tillfället. Jeje. Jag överlevde iaf, och vad gör detta om hundra år?
 
Nog om detta. Hörs imorgon igen när jag är på plats hemma:)
 
 

Nu har den kommit:)

Nu är vintern här! Ett vitt täcke ligger över marken och det är fyra minusgrader, och när snön väl kommer hit upp till Umeå är den här för att stanna. Till typ maj om vi har riktigt otur... Men tro inte att jag är ledsen över snön, jag tycker det är jättemysigt. Jag har hellre massor av snö och kyla än regn och slask!
 
 
Det börjar bli dags för mig att göra mig i ordning för skolan, men innan dess ska jag kolla in på några av mina favoritbloggar. Hörs sen!

Tänkvärt

 
 
 
 
 
 
 
 
 Om en enda person kan visa så mycket hat,
tänk då hur mycket kärlek vi alla kan visa tillsammans
 
 
 
 
 
  
 

Spökhemlis

Söker man så finner man. Jag har hittat ytterligare en sak jag gjorde när jag var liten, rättare sagt i första klass. Jag och min kompis skrev alltid brev till varandra, något vi döpte till "spökhemlis". Det hände också att vi gav varandra presenter i våra brev. Jaaa, what to say.... så här kunde innehållet se ut;)
 
 
 
Lite gulligt faktiskt. Eller?

Jag går i tatueringstankar...

Jag är så sugen på en ny tatuering! Jag har redan två stycken, en på handleden och en på ankeln, men har man väl tatuerat sig en gång blir det som en drog. Man vill bara ha fler.
 
 
Jag har spånat lite kring vart jag skulle vilja ha en ny tattoo, och jag tror jag vet vart det skulle bli. Motivet är jag dock fortfarande osäker på. Får väl klura lite på det, en ny tatuering är ändå inte aktuell än på ett tag även om jag skulle vilja...

18 oktober

Min klocka ringde kvart över 6 imorse och då var det kolsvart ute. Det var bara att bita i det sura äpplet, slänga på sig träningskläderna och bege sig ut i löparspåret. Det börjar bli tungt med morgonträning nu när det är mörkare ute, men eftersom det positiva överväger kör jag på lite till. Jag brukar alltid lägga fram mina träningskläder kvällen innan för då är det bara att gå upp och köra på en gång när klockan ringer på morgonen. Då finns det ingen tid att komma på undanflykter för att slippa träningen. Just do it.
 
 
 
Det är mer vinter än höst här i Umeå, så därav kanske inte bilderna ovan är så passande. Det snöade faktiskt häromdagen, så det är väl bara en tidsfråga innan det blir vinter på riktigt. Men eftersom det fortfarande bara är oktober så hoppas jag ni får en härlig höstdag!

Jag saknar dig min kära vän <3

Ibland undrar jag vad som gick snett mellan oss och vår vänskap. Eller jag vet ju egentligen. Det hände aldrig nånting utan vi växte helt enkelt ifrån varandra. Det är sånt som händer, särskilt om man utvecklas åt olika håll. Men det är ändå alltid trist.
 
 
Vi var bästa vänner mellan ettan och nian och var oskiljaktiga. Vi gjorde allt tillsammans och folk kallade oss för ett gammalt gift par eftersom vi aldrig kunde göra något utan den andre. När vi blev äldre började vi få nya intressen och hördes allt mer sporadiskt för att helt plötsligt bara sluta höras helt. Jag försökte faktiskt ringa dig en gång för ett år sedan men då visade det sig att du hade bytt nummer, och istället för att ta reda på ditt nya gav jag helt enkelt upp. Jag vet ju att folk kommer och går i ens liv, men vissa är svårare att släppa än andra.
 
Jag tänker på dig ibland, och jag saknar det vi hade. Du är min äldsta och bästa barndomsvän som en gång i tiden kände mig utan och innan. Kanske hittar vi tillbaka till varandra någon gång. Innerst inne hoppas jag det, för även om vi inte är bästa vänner längre vill jag ändå ha dig i mitt liv. Jag vill minnas saker tillsammans med dig och höra vad som hänt i ditt liv de senaste åren. Är du lycklig? Tänker du på mig ibland? Många frågor men inga svar. En vacker dag kanske jag får veta.

En liten religionslektion

Ibland är det kul att hitta saker som man gjorde i skolan som liten. Vilken konstnär jag var som 7-åring!
 
 
 
 Jag är glad att mina föräldrar sparat mina gamla skolgrejer, det är verkligen kul att titta på i efterhand! Oftast;)

Minns ni?

 
Vissa reklamer är svåra att glömma. Det var bättre förr:)

=)))))

Nä nu drar jag ut en sväng.
 
 
Trevlig fredag!

Härligt!

 
Två timmar ute i friska luften gör susen:)

Skitarsle

Jag vet att jag har bloggat om det här förut, men jag tycker det är så himla kul att några som inte är så entusiastiska över Jehovas Vittnen kastade om bokstäverna i Rikets Sal till ett mer passande namn... Personerna som gjorde detta kommer väl knappast till himlen nu;)
 
 
Ja jag är trött. Skittrött faktiskt. Därav min torra humor!

Så less...

God morgon små nissar och troll! Nu är jag så jääävlans trött att vakna till regn och rusk varje dag. Vill bara dra täcket över huvudet igen. Nä detta har varit en värdelös höst hittills, iaf vädermässigt.
 
 
Har inte så mycket att skriva just nu. Arbetet med uppsatsen fortsätter idag!

Det vackraste paret

Vilket par är filmvärldens finaste?
 
 
Jag tycker helt klart att Jack och Rose i Titanic är vinnare här, det går inte att slå dem. Blir nästan lite nostalgisk här, minns ju hur stort intryck Titanic gjorde på mig när den började gå på bio under 90-talet. Hur alla pratade om filmen, och alla tjejer blev kära i Leonardo DiCaprio... Inklusive jag. Han var helt klart min stora kändiscrush som tonåring, haha.
 
Som ni kanske märker är jag en sucker för romantiska filmer. Visserligen är jag en allätare när det gäller film och ser olika genrer beroende på humör, men visst är det något speciellt med romantik?!

Sunday runday

Det är något visst att springa en söndagsmorgon innan stan har vaknat. Jag kan verkligen rekommendera det, en otrolig frihetskänsla!
 
 
Nu sitter jag och äter frukost i lugn och ro. Ska beställa lite skönlitteratur, men annars ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen eftersom det är dags att påbörja C-uppsatsen imorgon. Jag gissar att jag kommer behöva mycket energi inför drygt 8 veckors skrivande!

Åh, vilken karl!

Fan va läcker du var i ungdomen älskling!
 
 
Det pirrar verkligen till i magen när jag ser de här bilderna. Ohlala, hot baby!

Pink rose

Det blev inga onödiga köp för mig idag, utan jag kom enbart hem med det jag skulle. Bra jobbat av mig! Däremot hade jag ett litet paket som låg i mitt postfack när jag kom hem. Ibland är det bra att ha en blogg där jag kan visa upp saker jag önskar mig, för ibland kan önskningar slå in!
 
 
 
Ni kan ju bortse från att jag matchar rosa och grönt här. Kanske inte den finaste kombon;)
 
Så tack du snälla rara människa som skickade dessa fantastiska örhängen till mig! Lycka!

RSS 2.0