Home for the elderly

Ett av de bästa studiebesöken vi gjorde i Trichy var när vi besökte ett ålderdomshem. Ni anar inte hur mysigt det var! De äldre blev överlyckliga över att vi kom och hälsade på och trots att deras levnadsförhållanden inte var så bra var de ändå lyckliga, glada och tillfredsställda. Tänk hur lite materiella saker kan betyda för vissa egentligen. Vissa har allt och gnäller medan andra inte har något som helst men ändå lever i harmoni.

Den här tanten välsignade oss alla:)

Såhär kan det så ut om man väljer att bo tillsammans med sin äkta hälft.

Indisk rullstol, hahaha!

Mannen i mitten ville att vi skulle packa ner honom i resväskan så att han fick följa med oss tillbaka till Sverige. Han var supergo!

Den sötaste av dom sötaste. Det här måste vara den coolaste och gulligaste tant jag träffat i hela mitt liv. Hon kunde ingen engelska så det enda hon gjorde var att stå och klappa, sjunga och skratta.


Vi fick vara med på gamlingarnas bönestund.

Mannen jag sitter bredvid på bilden var jätterolig. Vi studenter gick fram till scenen för att sjunga ett par svenska sånger för de gamla och när vi skulle sätta oss igen var det en annan student som först försökte sätta sig bredvid honom. Han bara "Nonono", viftade bort henne och drog ner mig i stolen istället. Haha, han kunde knappt någon engelska men vi förstod varandra ganska bra ändå;)


På vägen hem besökte vi en sopstation. I Indien finns det typ inga papperskorgar (väldigt få iaf) så man slänger precis allt på gatan. Ni kan ju tänka er hur det luktar och det är inte så trevligt att vandra runt på stan där. Här är iaf stället där allt skräp samlas till slut.

Middag. Det var faktiskt inte så gott för pizzan var gjort av ett sött matbröd, fylldes med lite grönsaker och ost och mikrades sedan i någon minut. Men personalen försökte och det är ändå huvudsaken!


Kommentarer
Postat av: Linnea :>

vad kul! :)

2011-08-23 @ 10:22:48
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Evelina

Oj! Den ena tanten där såg riktigt gammal ut! :p Söt!

2011-08-23 @ 10:33:10
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Carro

Haha schysst gubbe som puttade bort din kompis! Haha. Fast kul för dig:P

2011-08-23 @ 13:15:35
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0