En av mina fobier

Apropå ingenting... Kom att tänka på en sak idag av någon konstig anledning och det är att jag har fobi för ögonkontakt. Och med det menar jag inte att jag inte klarar av att se folk i ögonen utan att jag inte klarar av att röra mina egna ögon. Jag tycker det är så jädrans obehagligt och får typ panik varje gång jag råkar föra in typ ett finger i ögat.
Min värsta mardröm skulle vara att behöva göra typ en ögonsköljning eller något liknande, det skulle inte gå. Samma sak gäller linser, det skulle jag heller aldrig våga använda. Jag vet inte vad det är som är så äckligt med pill i ögonen, men jag klarar bara inte av det. Jag får rysningar när jag ser folk stoppa in fingrarna där.



Man kan få lite flummiga tankar såhär på kvällskvisten, särskilt om man är så trött som jag är just nu. Snart läggdags tror jag!


Kommentarer
Postat av: Carro

TYcker du till och med att det är läskigt när du ser andra stoppa in fingrar i sina egna ögon? :O

2011-10-26 @ 21:09:00
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

God kväll söta..Söt bild på dig..ja det där med ögon kan vara känsligt med linsor och så..något som jag inte heller skulle våga..ha en mysig kväll.kram

2011-10-26 @ 21:21:08
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Miichie

SÅ jobbigt med en sån fobi, själv har jag fobi för snön :/

Hur är det?

2011-10-26 @ 23:10:26
URL: http://eendastmiichie.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Ja jag gillar inte heller när man ska greja och hålla på med ögonen^^ och speciellt inte när man ska göra en sådan stor undersökning i ögonen som jag gjorde idag. Usch.. hemskt och ont gör det men jag måste göra det och jag gör det ca 1 gång om året pga min sjukdom, har diabetes så måste göra detta så jag inte får några komplikationer i ögonen. Men allt gick bra idag fast än att det gjorde ont och att jag var halvt blind hela dagen, det är först nu såhär på kvällen som jag börjar få tillbaka min syn igen.

kram!

2011-10-26 @ 23:20:36
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: anna

haha, tycker också det är obehagligt!

2011-10-26 @ 23:56:04
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Cissi

Snygga glasögon iallafall ;)

2011-10-27 @ 16:01:15
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0