Bantningshets inför beach 2012

Ibland blir jag bara så less. Lagom till sommaren är det snack om bantning hit och dit, gå ner si och så många kilon till midsommar, övningar som ger dig platt mage lagom till sommaren, maten du ska äta och undvika osv. Innan sommaren är ju folk som tokiga! Man ska gå ner i vikt, äta bra, börja träna osv.



Att tänka på sin hälsa är jättebra, men.... Är det inte bättre att försöka ha en sund livsstil året runt istället för att försöka komma i form till varje sommar? Vad sägs om att träna lagom hela tiden istället för att bo på gymmet och inte äta något onyttigt varje vår? Fy fan vad tråkigt.

Det är tråkigt att det ska vara så mycket fokus på kroppar. Egentligen är det ingen som lägger märke till din kropp eftersom alla är för upptagna av att hitta skavanker på sig själva. Så passa på att njut av sommaren istället för att räkna överflödiga kilon!


Kommentarer
Postat av: Anonym

oftast ökar de alltid folk på gymmet precis efter jul i en månad el nåt (sen tröttnar dom?) o sen lagom till sommaren - haha. :)

2012-06-02 @ 09:27:12
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Dragana

Haha, det är bara på sommaren som ens kropp syns på riktigt bland alla, det är därför folk är besatta. :P

2012-06-02 @ 12:10:27
URL: http://iseedee.blogg.se/
Postat av: carro

håller med dej gumman, vilket j hysteri det är över folk!! Hvuvudsaken är ju att man får vara frisk o att man mår bra i sig själv:) kram

2012-06-02 @ 12:31:43
URL: http://frokenehn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0