Valborg

Buenos diaz! Jag har startat min dag med ett tufft konditionspass så nu är jag utmattad men full av endorfiner. Om en stund ska jag iväg till min praktikplats en sväng, och eftersom det inte är någon skola för ungdomarna idag blir det istället en lov/aktivitetsdag. Heeelt okej:)



Innan jag börjar göra mig i ordning ska jag dock beta av veckans avsnitt av Stylisterna på webben!


På solskenshumör!

Det blir väl så när det är fredag och strålande sol:)



Trevlig helg!


Uppe och hoppar

Jag har invigt lördagen genom att springa i drygt en timme och det känns riktigt bra!



Jag förstår inte riktigt vad som har hänt med mig, men jag har blivit otroligt morgonpigg på sista tiden. För några år sedan kunde jag lätt ligga och sova bort halva dagarna men nu är jag för rastlös för det. Brukar vakna tidigt och känna mig utvilad så då kan jag lika gärna gå upp! Jag brukar iofs bli ganska trött på kvällarna men det är väl ganska naturligt om man är uppe med tuppen. Men att gå från kvällsmänniska till morgonmänniska är ett ganska stort steg för mig;) Huvudsaken är att jag mår bra av det och det gör jag!


Glasnudlar

Idag hade vi en diskussion på jobbet om vad glasnudlar egentligen består av. Det kunde ju knappast vara ris eller ägg eftersom det redan finns sådana nudlar, så vad var det då? Var tvungen att googla det till slut och tydligen består nudlarna av en mjölsort som jag aldrig hört talas om förut. Så nu vet ni det apropå ingenting!



Kom nyligen hem från en trevlig fika med två kompisar så jag har inte så mycket mer fritid nu ikväll eftersom jag är dödstrött. Det blir en dusch och sen marsch i säng=)


Hemmamys var det va...?



Gos ♥


American Pie - reunion

Har ni inte sett filmen ännu så gör det. Visserligen är den helt sjuk men jag hade inte trott annat, haha. Jag fick mig ett gott skratt igår kan jag lova:)



Efter jobbet idag var jag en sväng förbi doktorn. Hade en incident med en ungdom i början av min praktikperiod vilket ledde till en arbetsskada som jag kollat upp först nu då det inte blivit bättre. Jag har fått en inflammation i en sena i tummen vilket gör att jag har svårt att göra vissa rörelser, lyft osv. Nu har jag fått antiinflammatoriska tabletter utskrivet som jag ska prova, men om inte det hjälper måste jag söka mig vidare till en handspecialist för att få bukt med problemet. Med min tur lär det väl bli så, men man kan ju alltid hoppas att tabletterna hjälper!

Nu laddar jag upp för en hemmakväll. Det känns som om jag inte varit hemma på flera dagar eftersom jag varit i farten hela tiden, sovit borta osv. Hemmamys är alltid oslagbart=)


Och så denna:)



Jag får ju inte glömma att visa den här söta toppen som jag köpte på Zara. Den kommer nog användas flitigt i vår!


Tre sorters kakor

Idag fortsatte påskfirandet på planeringsdagen med en massa god mat och fika. När vi var klara fick allesammans en låda belgisk choklad också, smaskigt värre!



NU har jag påsklov!


Tjuvstartat påsken

Eftersom det var ungdomarnas sista skoldag innan påsklovet idag har det blivit mycket smått och gott. Förutom påsklunch har vi firat en killes födelsedag och därmed ätit chokladtårta, och som om inte det vore nog har vi gömt påskägg och därmed också ätit en massa godis. En svullodag med andra ord, jag rullar nästan fram just nu=)



Imorgon är det planeringsdag för alla enheter på Söder, så det blir ingen ledig skärtorsdag för min del. Men efter det är jag ledig i fem dagar och det ser jag verkligen fram emot! Känner att jag är i stort behov av lite påskledigt just nu=)


Världens bästa

Måste få visa den här bilden som min kusin tog igår när vår mormor fyllde 84 år.



Här är min fina, underbara, fantastiska mormor tillsammans med sina tre döttrar. 
 
Love you ♥


RSS 2.0