Lalala

 
Hemkommen efter en prommis. Bra energi in, dålig energi ut!

Monster - Gitte

Fick ett mms av mamma idag på Gitte. Hon brukar se helt galen ut när hon gäspar, och här är beviset!
 
 
Kursintrot idag gick väl helt okej. Jag har inte mycket skola fram till examen, utan bara några få obligatoriska tillfällen utspridda under terminen. Hemmastudier på G alltså!

Löööve

 
 
 
 
Jag saknar mitt troll ♥

Hitler - huset

Haha, erkänn att det är lite likt;)
 
 
Nu är jag på plats i Umeå igen och i vanlig ordning är det alltid full rulle så fort jag är framme i min lägenhet. Ibland är det trist att bo själv eftersom det innebär att det bara är jag som kan fylla kylskåpet och tvätta kläder. Kan ju erkänna att jag redan saknar att kunna komma hem till att maten står på bordet... Bortskämd? Ja!

Sol, vind och vatten

Är det någon liksom jag som längtar efter den svenska sommaren?
 
 
 
 
 
 
Mjukglass, salta bad, grillkvällar, bara ben, vackra solnedgångar, rosévin, kubb... Listan kan göras lång. Jag börjar bli otålig nu!

Lovelight

Här kan man klicka hem ett kärleksljus för 249 kronor. Tycker detta är den perfekta presenten! Dels kan du skriva dit en väns namn och ge ljuset till honom/henne, eller också kan du skriva dit ditt eget och din kärleks namn så det blir erat gemensamma kärleksljus. Personligen tycker jag det är en fin gest, det heter väl kärleksljus av en anledning:)
 
 
Nu är årets första träning avklarad och det kändes skönt att röra lite på fläsket efter min bakisdag igår. Hittills har jag hållit mitt nyårslöfte!

Knäppgöken

Det går inte att uppfostra en katt, och det märktes tydligt idag när min Sussie hoppade in i kylskåpet.
 
 
 
Charmig? Javisst. Men också helt omöjlig. Och söt:)

Nyårsdagen

God fortsättning på det nya året! Hoppas firandet gick relativt lugnt till;)
 
 
Själv var jag på fest igår och kom hem vid 4 imorse så jag känner mig ganska sliten idag. Fast det lär jag knappast vara ensam om, delar nog den känslan med majoriteten av Sveriges befolkning. Ska iaf bege mig ut på en promenad om en stund så kanske jag piggnar till!

RSS 2.0